Behandlinger

Microneedling / Frugtsyre

Behandlinger

Microneedling:

Denne professionelle behandling reducerer fine linjer og rynker, ar, grov hudstruktur, pigmentpletter, strækmærker, acne ar og kan styrke selv en sart hud.

Man prikker mikroskopiske huller på hudens overflade, hvilket narrer huden til at tro, at der er sket en skade. Denne “skade” sætter gang i kroppens egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, der booster kollagen-produktionen og dermed hudfornyelsen. Hudfornyelsesprocessen fortsætter i op til 12 uger efter behandlingen. Dette medfører reduktion i forekomsten af rynker, pigmentpletter og store porer. Der bruges et apparat hvor der sidder et mundstykke med 12-36 tynde nåle i som trækkes op og ned i en meget høj hastighed. Med denne form for behandling kan man arbejde mere målrettet på individuelle “problemer” i huden samt give en dybere behandling.

Behandlingen er uden risiko for skade på huden og er stort set smertefri, idet huden påføres bedøvelsescreme 15 minutter før behandlingen starter. Mikrohullerne i huden lukker sig igen efter kort tid og medfører hverken sår eller ar. Huden kan være rød som efter en let solskoldning og føles tør i de følgende dage.

Det anbefales, at man får 3-5 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum for at opnå det bedste resultat. Dette kan variere efter tilstanden på det ønskede område som skal behandles.

Microneedling - Hele ansigtet

Denne behandling er af hele ansigtet. Der kan arbejdes grundigt i hele ansigtet, og der er god tid til at fordybe sig alle steder. Hele ansigtet får en jævn behandling så huden fornyer sig ens.

Microneedling kurforløb 1. beh. - Ansigt

Vil du have RESULTATER, er et kurforløb på 3 behandlinger klart at anbefale.  Du vil tydeligt kunne se forskel fra før dine behandlinger til efter dine behandlinger. Husk, der skal gå min. 4 uger imellem hver behandling. Med til kurforløbet får du en creme til at efterbehandle med.

Microneedling kurforløb 2. beh. - Ansigt

Microneedling kurforløb 3. beh. - Ansigt

Microneedling - Område

Denne behandling er ideel hvis man har linjer/rynker, grov hudstruktur eller akne ar et bestemt område. Her kan vi arbejde målrettet på evt. “større problemer”i ansigtet.

Microneedling Kurforløb 1. beh. - Område

Vil du have RESULTATER, er et kurforløb på 3 behandlinger klart at anbefale.  Du vil tydeligt kunne se forskel fra før dine behandlinger til efter dine behandlinger. Husk, der skal gå min. 4 uger imellem hver behandling. Med til kurforløbet får du en creme til at efterbehandle med.

Microneedling kurforløb 2. beh. - Område

Microneedling kurforløb 3. beh. - Område

Frugtsyre peeling - Ansigt

Med denne frugtsyrebehandling / kemisk peeling kan vi arbejde endnu mere i dybden, med korte intavaller og endnu mere effektivt på ældningstegn, pigmentforandringer, acne/uren hud og acne ar. Det er en fantastisk behandling som giver de flotteste resultater.

Behandlingen indeholder: dobbelt afrensning, prep af huden, de antal lag af frugtsyre som aftales, neutralisering og fugtcreme. VIGTIG læsning herunder!

VIGTIGT – KONTRAINDIKATIONER:

– Laser behandling, lysterapi, microdermabrasion indenfor de sidste 2 uger.

– Botox eller fillers indenfor den sidste uge.

– Isotretinoin (roaccutane) kur indenfor de sidste 6 måneder.

– Hvis huden er blevet vokset indefor de sidste 72 timer.

– Har en smitsom hudsygdom eller infektion f.eks. forkølelsessår.

– Gravid eller ammer.

– Allergi overfor ingredienser i Pro Power Peel.

– Udsat for meget sol/ solskoldet hud.

– Brug af Retin-A eller andre produkter med retinol indenfor de sidste 48 timer.

– Meget sensibel / irriteret hud og nedbrudt barriere.

Frugtsyre peeling kurforløb 1. beh. - Ansigt

Vil du have RESULTATER med dine frugtsyre behandlinger skal du booke et kurforløb. Med 6 behandlinger vil du hurtigt kunne se forskel fra før og efter. Her kan vi arbejde med helt ned til 2 uger mellem hver behandling, og bygge lagene på fra gang til gang. 

Frugtsyre peeling kurforløb 2. beh. - ansigt

Frugtsyre peeling kurforløb 3. beh. - ansigt

Frugtsyre peeling kurforløb 4. beh. - ansigt

Frugtsyre peeling kurforløb 5. beh. - ansigt

Frugtsyre peeling kurforløb 6. beh. - ansigt

Frugtsyre peeling - Øjne

Sæt fokus på dine øjne! Med denne øjenbehandling opklarer og udglatter vi huden omkring øjnene med special lavet frugtsyre eyspads samt med efterfølgende massage i opstrammende øjenmaske.

Book behandlingen alene eller som tillæg til andre behandlinger, f.eks. farvning af vipper og bryn inkl. retning.

Frugtsyre peeling kurforløb 1. beh. - øjne

Vil du have RESULTATER med dine frugtsyre behandlinger til øjnene, skal du booke et kurforløb. Med 6 behandlinger vil du hurtigt kunne se forskel fra før og efter. Med de special lavede eyepads kan vi arbejde med helt ned til 1 uge mellem hver behandling. 

Frugtsyre peeling kurforløb 2. beh. - øjne

Frugtsyre peeling kurforløb 3. beh. - øjne

Frugtsyre peeling kurforløb 4. beh. - øjne

Frugtsyre peeling kurforløb 5. beh. - øjne

Frugtsyre peeling kurforløb 6. beh. - øjne

Brug koden Multistick10 for at benytte rabatten