Behandlinger

BB Glow

Behandlinger

BB Glow er en meget populær behandling og det forstår vi virkelig godt. Det er en semipermanent foundation, hvor der med nano nåle arbejdes BB Glow hudfarve pigmenter ned i huden. Det skaber en ensartet, flot hud med masser af glød og udjævner selv misfarvninger og ar, uden smerte eller generende helingsproces.

De fleste ønsker at bruge mindre makeup i hverdagen og at kunne vise strålende hud, uden flere lag af klassisk dækkende makeup-produkter som primer, concealer, foundation og pudder frem. Men er man uheldig og har pigmentforandringer, ujævn hudfarve, acnear eller rødme, har det været uundgåeligt at slippe for de klassiske kamuflereringsprodukter – men tiderne har ændret sig!

BB Glow behandlingen er designet til at forbedre udseendet af din hud hurtigt og med synlige forbedringer. Du får glød, masser af fugt og udstråling med finere porer. Huden opstrammes, synligheden af acnear reduceres og du opnår en betydelig mere ensartet hudtone – i op til 4 måneder. Behandlingen kan anvendes af alle aldre, alle hudfarver og alle hudområder, hvor der ønskes en mere ensartet hudtone, selv omkring øjnene. BB Glow kan anvedes til både tør, normal og kombineret hud. 

For det mest optimale resultat anbefales der et kurløb på 4-6 behandlinger. Det kræver kun en enkelt behandling hver 3-6 måned for at vedligeholde det. Resultatet varierer fra person til person, derfor anbefaler vi at du tager: 

•4 behandlinger hvis du ønsker: En pæn glød, og mere jævn og ensartet hudtone. 

•6 behandlinger hvis du ønsker: Dækning af pigmentering, ar, fregner, udbrud .

Efter dit kurforløb, holder resultatet i op til et halvt år. 

Du SKAL 24 timer efter behandling:

•undgå aktiv sol i 14 dage.

•Den første dag anbefales ikke at bruge makeup

•Det anbefales heller ikke sauna, svømmehal, solariumet og motion den første dag.

•Brug solcreme mindst spf 30 

•Hvis du er igang med et kurforløb, undgå peelinger og syrebehandlinger i denne periode.  

BB Glow behandling (1 gang)

BB Glow Kurforløb (4 behandlinger)

Vi anbefaler et kurforløb hvor du som minimum får 4 behandlinger med 14 dages mellemrum.

 

Brug koden Multistick10 for at benytte rabatten