Behandlinger

Ansigtsbehandlinger

Behandlinger

A-Vitamin Behandling

Vil du have et anti-age og energiboost, samt godt kan lide at få (kraftig) peeling og se hurtige resultater, så er det her ABSOLUT en behandling for dig. Denne behandling sparker cellefornyelsen igang, reducerer fine linjer og rynker, forbedrer hudens glathed og gør huden mere frisk og klar. (Også fantastisk til hyperpigmentering og ar). Denne behandling kan bygges op i intensiviteten, men det er noget vi vurderer fra gang til gang. Afskalning kan forekomme.

OBS: Må ikke laves på; en aktiv akne eller rosacea, vokset indenfor 5 dage, fået IPL/Laser inderfor 14 dage, solskadet hud eller gravide/ammende.

Behandlingen indeholder: Afrensning, peeling, nanofusion, A-Vitamin peeling og afsluttende produkter.

CLEAN By Munk

Den enkle og korte, men effektive ansigtsbehandling, hvor dybderens er i fokus. Du vil gå herfra med en klar, ren og fornyet hud. (Anbefales også som teenagerbehandling) 

Behandlingen indeholder: Hudanalyse, dobbelt afrensning og peeling under damp, fjernelse af urenheder, maske og afsluttende produkter.

MAN Hour

Det er ikke spor feminint at pleje sin hud, det er bare klogt! Dette er en behandling skræddersyet til den maskuline hud. Du går herfra med en renere og sundere hud. Man kan også kalde det ” at køre bilen i vaskehallen”. Ligesom din bil trænger til en rengøring og en vask en gang imellem, gælder det samme for din hud.

Hvis ønsket, inkluderer behandlingen enten; tilretning af bryn, voks af næsebor eller voks af ører.

Behandlingen indeholder: Dobbelt afrensning og peeling under damp, fjernelse af urenheder, evt. voks, maske, hovedbundsmassage og afsluttende cremer.

RELAX By Munk

Super forkælende ansigtsbehandling, der giver ekstra velvære til sjælen og pleje til huden. Dig og dit ansigt, hals og decollté er i fokus. Du vil være afstresset, og huden vil stråle af glød og ny energi når du “vågner” efter en time i himlen.

Behandlingen indeholder: Let trykpunktsmassage, decollte-, skulder-, og nakkemassage-, dobbelt afrensning, peeling, ansigtsmassage, maske, specialmaske til decollté, kompres til hænder, håndmassage, afsluttende produkter.

OBS: Denne behandling indeholder IKKE fjernelse af urenheder/talgknopper.

SIGNATUR By Munk

Vores mest solgte ansigtsbehandling, hvor du får lidt at det hele. Afslappende og dybdegående ansigtsbehandling, som giver alt det din hud har behov for. Din hud vil se klar, frisk og fornyet ud samt dine spændinger fra hverdagens stress vil blive lettet. Vi skræddersyr denne behandling i forhold til dine behov og din huds tilstand. 

Behandlingen indeholder: Dobbelt afrensning, hudanalyse, dybdegående eksfoliering, damp efter behov, fjernelse af urenheder, skulder-, nakke-, og ansigtsmassage, professionel serum, maske og afsluttende produkter.

Dr. Joseph Signatur

Forkæl dig selv med den lækreste SPA oplevelse i form af denne ansigtsbehandling som giver dig den ypperste følelse af velvære og selvforkælelse. Fald helt til ro i en sanseoplevelse ud over det sædvanlige med himmelske dufte og virksomme ingredienser fra Team Dr. Josephs produkter. Vi arbejder samtidig på at få kroppen til at frigive de affaldsstoffer, både indefra og udefra, som har ophobet sig i kroppen. Her er det ikke kun et spørgsmål om hvordan din hud skal behandles men hvordan DU vil føle når du går herfra. Gør dig selv den tjeneste!

Behandlingen indeholder: Velkomst, afrensning, hudkonsultation, vejrtrækning med lymfe stimulerende massage, varme kompresser, 2. afrensning, peeling, cupping massage, dybderens hvis nødvendigt, tilpasset maske og massage, individuel hudpleje og afslutningsritual.

DELUXE By Munk

OBS!! Ograderet behandling fra den DELUXE i kender. Hvis du har et gavekort fra før juli 2022, er der forskel i både behandling, tid og pris.

 Overgiv dig helt til vores hænder og få den ultimative forkælelse til dig og din hud. Afslappende, plejende og dybdegående ansigtsbehandling, hvor både ryg, ansigt, decollte, hovedbund og hænder er i fokus. Efter denne behandling vil du svæve og føle dig afstresset, afspændt, afslappet og din hud vil have en fantastisk udstråling.

 Behandlingen indeholder: Velkomst rygmassage, dobbelt afrensning af både ansigt og decollte, dybdegående eksfoliering af ansigt og decollte, damp efter behov, fjernelse af urenheder, bryst-, skulder-, nakke-, og ansigtsmassage, maske samt specialmaske til decollte, hovedbundsmassage kompres til hænder, håndcreme og afsluttende produkter

Dermaplaning

Dermaplaning er en behandling , der benytter sig af et specielt blad til at fjerne døde hudceller og fine vellushår. Denne behandling ses som en fysisk form for eksfoliering og efterlader huden blød, glat, klar med masser af glød, og gør at dine produkter trækker bedre ned i huden.

Denne behandling kan med fordel bruges til alle hudtyper og er særligt velegnet til; Ar efter acne, pigmentering, tilstoppet porer, mat hud, tør hud, solskadet hud og fine rynker.

 Behandlingen indeholder: Dobbelt afrensning, prorestore, den mekaniske peeling med bladet, ekxfoliering, maske og afsluttende produkter. OBS: man må ikke bruge makeup de første 24 timer efter behandlingen.

Brug koden Multistick10 for at benytte rabatten