Behandlinger

Vipper og Bryn

Behandlinger
Beautiful woman with long eyelashes in a beauty salon. Eyelash extension procedure.

 

Velordnede bryn og farve på vipperne giver en helhed i dit udtryk. Det kan gøre en markant forskel for dit ansigt og give det et “løft” samt give dig mere udstråling og kant. Vi ordner, former og farver dine bryn og vipper,         så det passer til dig og dine ønsker.   

 

Retning af bryn

Farvning af bryn

Farvning af vipper

Farvning af vipper og bryn inkl. ret

Vippebuk

Vippebuk er for dig, der ønsker at få det fulde ud af dine egne øjenvipper og få dem til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud – på en naturlig måde. Ved et vippebuk løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt og giver et flot naturligt look med wow effekt.

Behandlingen har en holdbarhed på op til 6 uger.

Vippebuk inkl. farve

Vippebuk er for dig, der ønsker at få det fulde ud af dine egne øjenvipper og få dem til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud – på en naturlig måde. Ved et vippebuk løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt og giver et flot naturligt look med wow effekt. Her farver vi også dine vipper så  du får et endnu fyldigere look uden brug af mascara.

Behandlingen har en holdbarhed på op til 6 uger.

Deluxe vippebuk inkl. Retning samt farvning af bryn og vipper

Vippebuk er for dig, der ønsker at få det fulde ud af dine egne øjenvipper og få dem til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud – på en naturlig måde. Ved et vippebuk løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt og giver et flot naturligt look med wow effekt. Sammen med et vippebukket, som får dine vipper til at synes længere og fyldigere, får du her farvet dine vipper for et endnu mere fyldigere look  samt vi retter og farver dine bryn til så du får et “løft” til ansigtet.

Vippebukket har en holdbarhed på op til 6 uger.

Brug koden Multistick10 for at benytte rabatten