Behandlinger

Make-up

Behandlinger

Det kræver lidt ekstra til bryllupper, konfirmationer, gallafester eller andre store begivenheder. Men uanset hvilken begivenhed du står overfor, så står vores makeup artister klar til at skabe et smuk makeuplook efter dine ønsker.

Beauty By Munk er opdateret på de nyeste trends og kan lægge lige den makeup du ønsker. Vi lægger alt fra en let og naturlig makeup til en makeup med fest og farver, som holder hele festen igennem. Det er vigtigt for os, at du følger dig smuk og klar, når du forlader vores salon i Skagen.

Dag make-up

En let og narturlig make-up til hverdagsbrug eller hvis man ikke er til en kraftigere makeup.

Aften/Fest make-up

Skal du til fest er denne make-up den rigtige for dig. Der bliver lagt vægt på en god base, flere farver, smokey eyes og holdbarhed så make-uppen holder hele aftenen. (og natten)

Brude make-up

Det er vigtigt for mig at du føler dig smuk og klar til din store bryllupsdag. Derfor lægger jeg vægt på en grundig prøve make-up, hvor vi tager en god dialog om dine ønsker med farver og min ekspertise om hvad der vil klæde dig. Jeg anbefaler at du plejer din hud med ekstra fugt i dagene op til brylluppet, så make-uppen lægger og holder helt perfekt.

OBS: Denne behandling kan IKKE bokkes online, ring derfor til klinikken.

Brug koden Multistick10 for at benytte rabatten