Behandlinger

Botox/Fillers

Behandlinger

Larsen&Vorum – Kosmetisk Speciallægeklinik Nord

Larsen&Vorum er en professionel kosmetisk speciallægeklinik, grundlagt i 2018 i Hjørring. Vi har speciale i effektive kosmetiske behandlinger – altid med fokus på harmoni og balance – et naturligt flot resultatet med udgangspunkt i netop dig! 

Klinikkens indehavere er Kosmetisk Sygeplejerske Annie Karina Larsen og Øjenlæge, Professor Henrik Vorum.

Udover ovennævnte består det daglige team også af Kosmetisk Sygeplejerske Rikke Møller . Derudover har klinikken tilknyttet Hudlæge Carsten Sauer Mikkelsen og Hudlæge, Professor Dr.Med. Peter Bjerring. 

Hos Larsen&Vorum vægtes det æstetiske, naturlige og fine resultat altid med udgangspunkt i den enkelte. 

Larsen&Vorum tilbyder:

Botox

Ikke-permanent fillers

Profhilo

Ejal40

Karsklerosering

IPL

Fraxel

Nd Yag laser

Du finder os på udvalgte dage og efter aftale hos Beauty By Munk. 

Vi glæder os til samarbejdet med Beauty By Munk og håber at mange vil benytte denne mulighed for behandlinger i Skagen.

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse i Skagen på tlf: 22527261 eller send besked på info@larsenvorum.dk

Læs mere om klinikken på https://larsenvorum.dk/

Botox/Vistabel (Botulinumtoxin)

En behandling med Botox er en effektiv løsning, til dig der ønsker at fjerne eller reducere dybe rynker og linjer i det øvre ansigt samt rynker omkring mund og kæbe. De fleste rynker kan behandles med Botox sådan at huden udglattes og man får et yngre , mildere og friskere udseende.

Rynker kommer med alderen og kan få dit ansigt til at udstråle stress, bekymring, vrede og manglende overskud. Denne slags rynker kaldes mimiske, og kan reduceres markant  og i mange gange fjernes helt med Botox/Vistabel, som er et muskelafslappende præparat.

Vores holdning hos Larsen & Vorum er, at et ansigt skal være levende. Derfor tilpasser vi behandlingen, så dit ansigt fremtræder både naturligt og med et mere ungdommeligt udtryk. Man kan f.eks. lægge flere små doser Botox, så man kun dæmper muskulaturen en smule og derfor beholder både mimik og måske lidt af de små, smukke rynker.

Vi tilpasser altid behandlingen til dit ansigt for dermed at skabe det bedst mulige resultat ud fra dit udseende. Det er vigtigt, at man beholder sin personlige ansigtsmimik. Alt dette gennemgåes grundigt med Speciallægen, ved den første og lovpligtig konsultation.

 

Juvéderm/Restylane/Belotero – ikke permanent fillers

Behandling af ansigtet

Juvéderm, Restylane og Belotero ansigtsfillers omfatter en lang række produkter og behandlingsmuligheder, som genskaber fylde i hele ansigtet. En slags ansigtsløftning uden brug af kniv.

Få et yngre og mere friskt udseende

Juvéderm, Restylane, Belotero kan hjælpe med at genoprette eller skabe ansigtsvolumen uden et kirurgisk indgreb. Ved at tilføre hage og kind mere fylde og former, fremhæver behandlingen med Juvéderm Fillers ansigtskonturering. Resultatet er et yngre udseende med mere karakter.

Disse ikke permanente fillers kan blandt andet tydeliggøre og fremhæve dine ansigtstræk ved at skabe

  • Mere fremtrædende kindben
  • En mere fremtrædende hage
  • Mere fremtrædende kæbe
  • Løfte ansigtet og fremhæve kinderne
  • Læbeforstørrelse
  • Booste huden med fugt indefra -Skinbooster

PROFHILO – Unik til reduktion af ”kreppet” og løs hud

Hos Larsen & Vorum præsenterer vi Profhilo, som er den nyeste teknologi til ”kreppet” i ansigtet og på halsen, løs og kreppet hud ved armhulen, hængehud på overarmene og rynker over håndfladen.

Med alderen mister huden sin elasticitet; fedtvævet forsvinder, og produktionen af de kollagene fibre, som holder huden ung og spændstig, falder. Med Profhilo kan vi hjælpe din hud til at regenerere og booste sig selv. Profhilo er stabiliseret hyaluronsyre udviklet med den nye og patenterede NAHYCO-teknologi. Det har en af de højeste koncentrationer af hyaluronsyre på markedet, og den innovative stabilisering – og injektionsteknik gør, at produktet virker ”selvnivellerende” ved at søge og udjævne områder med kreppet og løs ”kalkunhud”.

Brug koden Multistick10 for at benytte rabatten