Wonder Blading Lip Color Kit

289,00 kr.

Wonderskin lip stain-sættet er en fantastisk, ultrapigmenteret læbefarve, der holder hele dagen. Den højteknologiske veganske formel skaber effektivt farve uden behov for at påføre igen, og den tværer ikke ud. Den holder læberne bløde og hydrerede i timevis.

Ansvarligt sammensat med sikre ingredienser. Hver farve arbejder med din egen kemi for at skabe en nuance, der er unik for dig. Resultatet føles som om, der ikke er noget ekstra på læberne.

WONDER BLADING er et hurtigt og nemt hjemmealternativ til microblading, den semi-permanente tatoveringsteknik, der skaber fyldigere bryn eller læbefarve. Professionelle microblading-saloner kan koste tusindvis af kroner, og resultatet varer op til tre år – det er en stor forpligtelse. WONDER BLADINGs formel giver dig lignende resultater, der varer timer, men nemt kan fjernes med en oliebaseret makeupfjerner.

 

Kittet består af

1 stk farve

1 stk Activator

1 stk klud

Anvendelse:

WONDER BLADING bruger vores patenterede Liquid Blading-teknologi, der fungerer i to faser:

  1. Trin 1, gelen ‘Lip Masque’ tilfører det øverste lag af læberne en ultrahøj koncentration af farvestoffer og pigmentering, langt mere end hvad de fleste traditionelle læbestifter og glosses indeholder. Mens andre farver ofte bruger alkoholbaserede farvestoffer til at skabe langvarig farve, er vores gelformel vandbaseret og alkoholfri, så den udtørrer ikke dine læber.
  2. Trin 2, ‘Lip Activator-mist’ skaber en hyperfarvningsreaktion sammen med Lip Masque, der forsegler pigmenterne og farvestofferne i dine læber, så når du fjerner det blålilla lag og afslører din nuance, er den nu vandfast, overførselsfast og bliver, hvor den er, i op til 10 timer – uden du behøver at påføre igen.

Gratis fragt ved køb over 499,-

Brug koden Multistick10 for at benytte rabatten